Alle tiders Karoline – Karolines nye kogebog (jubilæumsbog)

Udgivet af Jan Kaczmarek

I år 2012 er det hele 50 år siden, den kendte Karoline-ko kom til verden og de populære kogebøger fra Karolines Køkken blev omdelt rundt om i Danmark. Arla fejrer dette med en jubilæumsbog med navnet “Alle tiders Karoline”. I denne artikel tager vi et kig på priserne på bogen, så du kan finde den billigst, samt lidt om, hvad denne nye kogebog egentlig har at byde på.

Annoncer

Bogens indhold

Alle tiders Karoline kogebog 2012 - Jubilæumsbog fra Arla, Karolines KøkkenMed Alle tiders Karoline får du en jubilæumsbog, kogebog og historiebog i en og samme pakke. Der er masser af opskrifter, og de er krydret med flotte fotografier samt fortællinger fra madhistoriens seneste 50 år. Er du af den lidt ældre generation, vil bogen være en ekstra speciel oplevelse i sig selv. Du vil opleve, at det ikke kun er de seneste 50 års madkultur, der vil passere revy, men måske endda også hele din livshistorie.

Du finder nye såvel som mange af gode, gamle opskrifter – også i reviderede udgaver.

Annoncer

Priser

Bogen kan naturligvis købes i Arlas webshop på shop.arla.dk, men her er den underligt nok ikke særligt billig; du ender med at skulle give 314 kr. med levering fra GLS.

KitchenGuide.dk anbefaler: Hos SAXO.com kan du få den billigt til 209,95 kr. Levering koster 19,95 kr. hvilket bliver til 229,90 kr. i alt. SAXO.com har gratis levering ved køb over 500 kr. – så skal du have et par andre spændende bøger med, når du handler, kan du på den måde spare penge.

Adlibris.com har bogen til den billigste pris (223 kr. og gratis levering), hvis du ikke skal have andet end den ene bog, men til gengæld går der 2-5 hverdage, inden bogen afsendes samt 2-4 hverdage for selve leveringen.

Har du fundet bogen til en bedre pris enten på nettet eller ude i en butik, må du hjertens gerne skrive det i en kommentar nederst på siden.

Anmeldelser

Har du læst den nye kogebog fra 2012, må du meget gerne skrive en anmeldelse eller blot et par ord om bogen, så andre kan læsere kan få indsigt i, om den er værd at købe.

Alle tiders Karoline - Karolines nye kogebog (jubilæumsbog), 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Jan Kaczmarek

Redaktør på KitchenGuide.dk - Jan er madelsker og køkken-nørd. Han elsker at eksperimentere i køkkenet og afprøve forskellige spisesteder landet rundt - specielt i Aarhus, hvor han holder til, og i København, hvor han er opvokset. Derudover er han stor tilhænger af stenalderkost.. Læs mere om Jan her

Vind AQVIA-sodavandsmaskine i gratis konkurrence

Læg en kommentar