Brugte amerikanerkøleskabe til salg – Her sælges de

Udgivet af Jan Kaczmarek

Er du på udkig efter at spare penge på et amerikansk køleskab, er der absolut ræson i at kigge efter et brugt et af slagsen, da der kan være mange penge at spare.

Annoncer

NYHED: Prisbasker fra LG!

Se LG GS3159PVFV-amerikanerskab til kun 8995 kr. hos Proshop.dk

LG GS3159PVFV amerikaner køleskab

En lækkerbisken fra LG med alt det, der bør høre til sådan et køleskab. Prisen er også i orden, og hos Proshop.dk koster det kun 8.995 kr., hvilket er væsentligt billigere end de fleste amerikanerskabe med energiklasse A+. Bemærk, at ovenstående billede kan være uddateret. Se venligst aktuelle billeder hos Proshop.dk

Der findes flere muligheder for at finde et brugt amerikansk køleskab til salg end man lige skulle tro, og her i artiklen gennemgår vi disse muligheder. Læs hele artiklen, og du bliver forhåbentligt lidt klogere. Og mangler der noget i artiklen, må du meget gerne tage kontakt, så der kan blive tilføjet ekstra information eller rettet til på anden vis.

Annoncer

Hjemmesider, der formidler brugte ting

Der findes to gode hjemmesider, som du altid bør have med i din søgning efter brugte ting og sager. Der er allerede nævnt i denne artikel om at finde den billigste pris, hvor brugte amerikanerkøleskabe også bliver nævnt, men jeg tillader mig at nævne dem igen herunder, så du ikke behøver at klikke videre herfra.

dba.dk

Dba.dk er Danmarks største formidler af brugte ting og sager, der sælges privat. Smut ind hos dba.dk her og se, hvad folk lige nu sælger i forhold til amerikanske køleskabe, der søger en ny ejer.

GulogGratis.dk

De har ikke lige så mange brugere som dba.dk, men skal du finde den billigste pris, er det godt at komme omkring alle tænkelige muligheder. Se hvidevarer hos GulogGratis.dk her.

En god ide hér er, at anvende CTRL+F i din webbrowser til at søge på siden, da der som skrevet også findes en masse andre hvidevarer til salg på selvsamme side.

Demovarer er også en mulighed

At kigge efter demovarer – eller udstillingsvarer – kan også være en god mulighed for at finde salg af brugte amerikanske køleskabe. Demovarer er varer, som har været udstillet i en butik, og hvis du er rigtig god, kan du prutte om prisen, så du kan få demo-udgaven af køleskabet til en lidt bedre pris.

Bemærk dog, at amerikanerkøleskabene i butikkerne ikke er tændt, når du står til udstilling, og derfor er de med andre ord ikke særligt slidte på nogen måde. Du burde dog kunne presse prisen ned i et eller andet omfang, da der jo ikke er tale om en splinterny vare, som har været i en papkasse hele tiden.

Gå ind hos din nærmeste Elgiganten, Punkt1 el.lign, og forhør dig om mulighederne. Er du ikke lige den bedste til at forhandle, kan du tage en ven eller bekendt med, som er bedre til den slags. Det kan sagtens betale sig.

Brugte amerikanerkøleskabe til salg - Her sælges de, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Jan Kaczmarek

Redaktør på KitchenGuide.dk - Jan er madelsker og køkken-nørd. Han elsker at eksperimentere i køkkenet og afprøve forskellige spisesteder landet rundt - specielt i Aarhus, hvor han holder til, og i København, hvor han er opvokset. Derudover er han stor tilhænger af stenalderkost.. Læs mere om Jan her

Vind AQVIA-sodavandsmaskine i gratis konkurrence

Læg en kommentar