Brugte køkkener til salg er vejen til det billige køkken

Udgivet af Jan Kaczmarek

Det er oplagt at kigge efter brugte køleskabe til salg i avisannoncer og på hjemmesider, der formidler salg af brugte og aflagte varer. Men kan du gøre mere end blot det, og findes der et hemmeligt trick til at finde et brugt køleskab, der sælges til en billig pris?

Annoncer

Umiddelbart er det ikke andet end en fordel at forsøge sig med så mange kanaler som muligt. Med det sagt: hvis du vil finde et brugte køkkener til salg til en fordelagtig pris, er det bestemt umagen værd at tjekke alle muligheder grundigt. I denne artikel gennemgår jeg nogle oplagte muligheder samt giver dig et lille “trick” med på vejen, som du måske ikke lige havde tænkt på at bruge.

dba.dk

På dba.dk kan du sagtens finde komplette, brugte køkkener, og du kan naturligvis også finde alskens køkkenelementer, køkken-hvidevarer og alt det, der ellers skal til, for at du få dit “nye” køkken.

Annoncer

Dog kan det være lidt af en opgave at skulle finde komplette køkkener på Den Blå Avis’ hjemmeside, da der ikke er en decideret kategori til dette. Her kan du gøre følgende:

  1. Brug søgefunktionen på dba.dk
  2. Brug Google til at søge på “dba.dk brugt køkken” eller “dba.dk komplet køkken”

Gul og gratis

På guloggratis.dk kan du ligeledes være heldig at finde køkkenet, du drømmer om. Her foreslår jeg, at du bruger akkurat samme procedure, som er nævnt ovenfor i afsnittet om dba.dk.

Udstillingskøkken

Her er tricket, som jeg nævnte i starten af artiklen: Et udstillingskøkken kan også betegnes som et brugt køkken – dog er det ikke blevet brugt på samme med, men har blot stået i butikker og andre steder, hvor det, ja, er blevet udstillet for potentielle købere.

På KitchenGuide.dk har vi skrevet en stor guide til at finde udstillingskøkkener, som du roligt kan læse, hvis du vil spare en masse penge. Du kan typisk spare 50 %, og i sjældne tilfælde kan du være heldig at få spist hele 70 % af prisen.

Dine forslag

Har du andre forslag, er du meget velkommen til at give dit besyv med herunder i kommentarfeltet.

Brugte køkkener til salg er vejen til det billige køkken, 7.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 7.0/10 (2 votes cast)

Jan Kaczmarek

Redaktør på KitchenGuide.dk - Jan er madelsker og køkken-nørd. Han elsker at eksperimentere i køkkenet og afprøve forskellige spisesteder landet rundt - specielt i Aarhus, hvor han holder til, og i København, hvor han er opvokset. Derudover er han stor tilhænger af stenalderkost.. Læs mere om Jan her

Vind AQVIA-sodavandsmaskine i gratis konkurrence

Læg en kommentar