Test af emhætte 2016 – Bedst i test-emhætter fra Miele if. Tænk

Udgivet af Jan Kaczmarek

*** OPDATERING 2016 ***

Denne artikel er netop blevet opdateret med de seneste nye testvinder-emhætter. Du kan finde dem alle sammen til en super pris hos WhiteAway. Se de direkte links herunder:

Miele DA416-7 / Miele DA416-6 – Miele DA416-7 er erstatningen til testvinderen Miele DA416-6 – altså en forbedret udgave. Den er vurderet til at være den bedste 90 cm em-hætte.

Miele DA5966W – Miele DA5966W er køret som den bedste emhætte på 60 cm af forbrugerrådet TÆNK.

Bosch DWB067A50 – Bosch DWB067A50 testvinder er en god og prisbillig emhætte anbefalet af TÆNK.

Electrolux EFC 650 X/EU – Electrolux EFC 650 X/EU er den billigste af de emhætter, som TÆNK anbefaler.

Annoncer

Vurderingen er klar. Tænk har vurderet følgende to emhætter som de absolut bedste:

Miele DA 416-4: Wupti.com, WhiteAway.com

Miele DA 429-4: Wupti.com, WhiteAway.com

Derudover er Electrolux EFT60405W ud fra KitchenGuides research blandt de mest populære. Se den hos Wupti.com og WhiteAway.com

Klik på ovenstående links (her er alle tre emhætter billige og du får gratis levering), eller du kan læse mere om emhætterne i resten af artiklen.

En emhætte er et vigtigt element ikke bare for køkkenet, men for hele hjemmets indeklima i kampen mod fugt og skimmelsvamp. Derfor er dit valg af emhætte vigtigt – og af flere årsager. Forbrugermagasinet Tænk laver hvert år udførlige tests af alt lige fra hvidevarer til køkkenudstyr, og i denne artikel gennemgår vi de to emhætter, der er bedst i test ifølge Tænk samt hvor du kan købe dem til en billig pris. Længere nede i artiklen finder du også en meget billig model fra Electrolux, som er utroligt populær.

Emhætte test - Bedst i test - testvinder fra Miele if. Tænk

Bedste emhætte er fra Miele

På både første- og andenpladsen finder du Miele som vinder. Det er hhv. Miele DA 429-4 og Miele DA 416-4, som er de helt store testvindere; begge er væghængte og har scoret topkarakterer.

Annoncer

Køb Miele DA 429-4 og Miele DA 416-4 billigt her

Anbefaling: Alle testvinder-emhætter finder du til en billig pris hos WhiteAway.

Electrolux EFT60405W er billig og populær

Søger du noget i en lavere prisklasse, bør du tage et kig på Electrolux EFT60405W. Den er billig og koster blot 1.799 kr. inkl. fragt. Anmeldelser fortæller også, at den er støjsvag, nem at opsætte og har en god sugeevne. Så hvis en af testvinderne ligger lidt for højt rent prismæssigt, er Electrolux EFT60405W helt sikkert et godt valg.

Få den billige Electrolux EFT60405W hos wupti.com her

Test 2013

Bemærk, at Tænk-testen ikke er fra 2013, men fra 2007, da der ganske enkelt ikke findes en nyere test end dette. Men de to fra Miele er som påvist ovenfor stadig på markedet, og må derfor formodes at være de bedste netop nu – også i 2013 – indtil der bliver lavet en ny test i 2013, 2014, 2015 eller andre efterfølgende år.

Køb af emhætte – Gode råd

Nu hvor det er fastslået hvilke, der er bedst i test, kan vi komme ind på, hvad der er vigtigt, når du skal vælge en ny emhætte til køkkenet.

Sugeevne

En god sugeevne er særdeles vigtig og kan forhindre en god del af madlugten og fugten i at sprede sig i hjemmet. Men høj sugeevne kan også gå ud over en anden ting, som du kan læse om i næste afsnit.

Støj

Når sugeevnen er høj, kan det – i visse tilfælde – også medføre mere støj, som naturligvis kan være til stor gene – specielt på visse modeller, som kan gøre det mere eller mindre uudholdeligt at opholde sig i køkkenet. Testvinderne fra Miele har høj sugeevne og er støjsvage, og er du på udkig efter andre mærker og modeller end netop de to, der er blevet vurderet bedst i test, bør du altid være opmærksom på støjniveauet målt i dB (decibel).

Et hurtigt tip

Lav din egen research, når du skal erhverve dig en ny emhætte, hvidevarer eller noget helt andet. Mange webshops – eks. dem, der henvises til i dette indlæg – har anmeldelser på hjemmesiden. Tager du eks. et kig på denne side for Electrolux EFT60405W vil du i skrivende stund se, at der er lagt 8 anmeldelser til netop dette produkt. Rådet er: Hold godt øje med brugerkommentarer og anmeldelser på de forskellige webshops, der sælger det produkt, du er interesseret i.

Læsernes anbefalinger

Er du den heldige ejer af enten Miele DA 429-4 eller DA 416-4 må du hjertens gerne lægge en kort anmeldelse eller blot en kommentar om dine erfaringer. Har du lagt en anmeldelse et andet sted online, er du også velkommen til at offentliggøre den her på siden.

Electrolux EFT60405W

Miele DA 416-4

Miele DA 429-4

Test af emhætte 2016 - Bedst i test-emhætter fra Miele if. Tænk, 6.0 out of 10 based on 11 ratings
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 6.0/10 (11 votes cast)

Jan Kaczmarek

Redaktør på KitchenGuide.dk - Jan er madelsker og køkken-nørd. Han elsker at eksperimentere i køkkenet og afprøve forskellige spisesteder landet rundt - specielt i Aarhus, hvor han holder til, og i København, hvor han er opvokset. Derudover er han stor tilhænger af stenalderkost.. Læs mere om Jan her

Vind AQVIA-sodavandsmaskine i gratis konkurrence

Læg en kommentar