Test af frituregryder – Hvilken frituregryde er bedst i test?

Udgivet af Jan Kaczmarek

Vurderingen er klar. Tefal Actifry er vinderen. Læs mere i denne artikel eller gå direkte til wupti.com, hvor du kan købe testvinder-frituregryden billigt. Wupti.com tilbyder gratis levering af Actifry-frituregryden.

Tefal Actifry i hvid

Tefal Actifry i sort

Tefal Actifry 2-in-1 i sort (Denne 2-in-1 er en kombination af selve Actifry-frituregryden og en stegeplade, så du kan stege bøffer, mens kartoflerne friterer i gryden nedenunder.

Du kan også se hele udvalget af frituregryder her.

I denne artikel tager vi et kig på, hvilken frituregryde du bør vælge og hvilke faktorer, du bør kigge på, inden du vælger. Frituregryden er efterhånden blevet synonym med grillbarer og pommes frites, men faktisk kan du bruge en frituregryde til meget mere end blot det, og derfor er det også blevet et populært køkkenapparat i de danske hjem. Med den stigende popularitet kombineret med den teknologiske udvikling, behøver det heller ikke længere at koste en bondegård, og dermed tager vi også et kig på tilbud og billige priser på frituregryder online.

Annoncer

Frituregryde – Test og anmeldelser

Ifølge ordet på nettet har DR Rabatten lavet en frituregryde-test. Desværre har Rabattens hjemmeside gennemgået en større omvæltning, og artiklen er derfor ikke længere online, men efter lidt online research har jeg fundet frem til, at den formodentlige testvinder – eller i hvert fald en af dem, der har klaret sig bedst – er Tefal Actifry, som kan fås i hvid eller sort.

Tager du et kig på det, som Tefal Actifry kan, giver det også god mening, at vi har med en testvinder at gøre, og anmeldelserne rundt om på nettet er også overvejende positive. Du kan læse mere om, hvilke faktorer, der spiller ind ved valg af frituregryde, og hvis tiden er knap, kan du herunder se, hvor du kan købe Tefal Actifry billigt.

Køb testvinderen Tefal Actifry

Tefal Actifry - Frituregryde test og testvinderKitchenGuide anbefaler

Du kan købe testvinder-frituregryden billigt hos wupti.com, som tilbyder gratis fragt og levering inden for 1-3 dage:

Tefal Actifry i hvid

Tefal Actifry i sort

Tefal Actifry 2-in-1 i sort (Denne 2-in-1 er en kombination af selve Actifry-frituregryden og en stegeplade, så du kan stege bøffer, mens kartoflerne friterer i gryden nedenunder.

Du kan også se hele udvalget af frituregryder her.

Video

Herunder kan du se en kort præsentationsvideo af Tefal Actifry:

Faktorer ift. valg af frituregryde

 • Olie – De gængse frituregryder – dem, du kender fra den lokale grillbar – bruger masser af olie. Ved Actifry og andre lignende gryder bruger du meget lidt olie – faktisk skal der blot en teske olie til 1 kg kartofler.
 • Timer – Det kan være træls at skulle “overvåge” og hele tiden holde øje med den mad, der bliver friteret. Du kan selvfølgelig bruge et æggeur, men en moderne køkkenmaskine har stort set altid en timer, så du kan indstille den til x antal minutter. Actifry har selvfølgelig denne funktion.
 • Lugt – Friture-lugten fra grillbaren er ikke altid lige lækker. Actifry er lugtfri, og det er vigtigt, hvis ikke hele hytten skal lugte grumt. Friture-stank sætter sig også i vægge og møbler.
 • RengøringKøkkenudstyr, der er nemt at rengøre, er altid en fordel. Testvinderen er det selvfølgelig også, og løsdele m.m. tåler vask i en opvaskemaskine.
 • Gennemsigtigt låg – Når låget er gennemsigtigt kan du altid se til maden. Det er ikke noget, man normalt tænker over er vigtigt, men det er nu rart at kunne se ned i gryden for at se, hvordan det hele ser ud.
 • Annoncer

  Er der andre faktorer, du mener er vigtige, er du meget velkommen til at lægge en kommentar.

  Test af frituregryder - Hvilken frituregryde er bedst i test?, 4.1 out of 10 based on 8 ratings
  VN:F [1.9.20_1166]
  Rating: 4.1/10 (8 votes cast)

  Jan Kaczmarek

  Redaktør på KitchenGuide.dk - Jan er madelsker og køkken-nørd. Han elsker at eksperimentere i køkkenet og afprøve forskellige spisesteder landet rundt - specielt i Aarhus, hvor han holder til, og i København, hvor han er opvokset. Derudover er han stor tilhænger af stenalderkost.. Læs mere om Jan her

  Vind AQVIA-sodavandsmaskine i gratis konkurrence

  Læg en kommentar