Knopper og greb til køkkenlåger i køkkenskabe og -skuffer

Udgivet af Jan Kaczmarek

Det er altid ærgeligt, når et greb eller en knop bliver ødelagt eller ryger af køkkenlåget på enten skabet eller skuffen i køkkenet. Det ser ikke pænt ud, og det bliver irriterende at skulle åbne for skabet eller skuffen. Heldigvis skal du ikke udskifte hele køkkenelementet, men blot knop eller greb, og de koster ikke alverden.

Annoncer

Tip: Husk at hive fat i målebåndet, målestokken eller linealen derhjemme (brug kun sidst nævnte, hvis du virkelig ikke har andet), så du kan tage mål og dermed kende alle målene, så du ikke laver et fejlkøb.

Annoncer

Køb til billige priser her

Jeg har samlet 3 gode steder, hvor udvalget af disse nødvendige ting til køkkenlåger og køkkenskuffer er ganske stort. Det er dejligt, at udvalget netop er så stort; det gør også chancen for, at du kan finde noget, der passer til dit køkken og ikke mindst ligner det, du havde før, ret stor.

IKEA

IKEA skal med, for de har efter min erfaring altid pæne ting og til fine priser. Udvalget er nogenlunde.

Se mere hos IKEA her

Køkkengreb.dk

Som navnet antyder, er dette en online butik, hvor de har specialiseret sig i køkkengreb – greb til køkkenlåger, køkkenskuffer, køkkenskaber og hvad man nu ellers kan påsætte en knop eller et greb. De har et stort udvalg af greb, og et meget lille udvalg af knopper.

Se deres greb
Se deres knopper

Køkkentilbehør.dk

Køkkentilbehør.dk skriver, at de har priser helt ned til 1 kr. De har et stort udvalg med mange forskellige typer køkkengreb og køkkenknopper.

Gå til Køkkentilbehør.dk

Kitchn.dk

Hjemmesiden med det smarte navn Kitchn.dk har også et ganske fint udvalg. Her er der masser af håndtag til køkkenlåger og flotte knopper.

Se mere hos Kitchn.dk

Brugt hos dba.dk

Der er faktisk mange, der sælger brugte greb på dba.dk. Det er værd at tage med, hvis du vil spare ekstra penge eller er på udkig efter noget, som de andre shops ikke har.

Besøg dba.dk

Små ting kan gøre underværker

Selvom selve køkkenlågen eller -skuffen ikke er i et overvældende flot design, så kan en knop eller et greb gøre underværker for det samlede indtryk. Tag det med i dine overvejelser inden køb.

Læsernes tips

Kender du andre gode online shops eller fysiske butikker, der måske kører med tilbud eller bare generelt har et flot udvalg og måske har billige priser, så er du hjertelig velkommen til at give dit besyv med i kommentarfeltet.

Knopper og greb til køkkenlåger i køkkenskabe og -skuffer, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Jan Kaczmarek

Redaktør på KitchenGuide.dk - Jan er madelsker og køkken-nørd. Han elsker at eksperimentere i køkkenet og afprøve forskellige spisesteder landet rundt - specielt i Aarhus, hvor han holder til, og i København, hvor han er opvokset. Derudover er han stor tilhænger af stenalderkost.. Læs mere om Jan her

Vind AQVIA-sodavandsmaskine i gratis konkurrence

Kommentarer

 1. Viola Arlauskaite

  Hej,
  Jeg er ved at skulle lave nyt køkken, og vil lige give mit besyv med. Hvis man er til lidt mere gammeldags og tøsede greb er her et par links:
  1) http://www.lisbethdahlshop.dk/catalogsearch/result/?q=knopper
  2) http://www.theceramicstore.co.uk/
  3) http://www.le-bix.dk/
  4) http://www.genbyg.dk/moebelgreb_knopper/greb/

  Mvh. Viola

Læg en kommentar