Januarudsalg på alt til køkkenet – Online og i butikkerne

Udgivet af Jan Kaczmarek

Udsalget i januar er altid en herlig tid. Spar 50 %! Spar 70 %! Halv pris! Ord, der klinger godt i forbrugernes ører. Typisk forbinder man januarudsalget med tøj og mode, men der er bestemt også penge at spare på alt til køkkenet – køkkenudstyr, køkkenredskaber, køkken-hvidevarer und so weiter. Og det er netop dét, denne artikel handler om.

Annoncer

Januarudsalg 2013 starter i december 2012

Vi snakker januarudsalg 2013 nu, og venter du til januar med at kigge efter de gode tilbud, er du allerede sent ude. Januarudsalget starter nemlig allerede i december – gerne i slutningen af måneden. Så læser du denne artikel i januar, skal du skynde dig. Læser du den i slutningen af december, er det nu, du skal kigge efter udsalgene.

Annoncer

Find janarudsalg på alt til køkkenet her

Januar udsalg 2013 på køkken-tingKitchenGuide.dk holder øje med januarudsalget, og herunder er nogle butikker – online såvel som de fysiske – vi kan anbefale dig at tjekke, når januarudsalget er i gang.

Gryder og pander, køkkenmaskiner og blendere, espressomaskiner og kaffemaskiner, knive og gafler, køleskabe og frysere … og man kan blive ved. Du finder alt dette og meget mere i nedenstående butikker:

Vend tilbage til siden omkring slutningen af december eller starten af 2013. Listen bliver opdateret løbende.

Søgetip til at finde januarudsalg

Dette tip gælder sådan set alle slags varer, der kan være på januarudsalg, men idet KitchenGuide.dk ikke skriver om tøj, mode, parfume og den slags, er nedenstående tips skrevet med udgangspunkt i ting til køkkenet.

1. Åbn Google.dk

2. Brug en af følgende søgeord: januarudsalg, januar udsalg evt. kombineret med tallet 2013 og kombineret med det produkt eller mærke, du gerne vil finde.

Her er nogle eksempler

januar udsalg 2013 kitchenaid køkkenmaskine

janarudsalg elkedel

januarudsalg bodum

3. Hvis du troede, at det var det, så tager du fejl. For at gøre søgningen endnu mere relevant, kan du nu oppe over Google-søgeresultaterne klikke på “Søgeværktøjer”, og ændr dernæst “Ethvert tidsinterval” til eks. den seneste uge, den seneste måned. På den måde filtrerer du gamle søgeresultater fra tidligere år fra.

Tip os

Har du et tip til, hvor der er udsalg i januar 2013 på ting til køkkenet eller det, der relaterer, må du meget gerne gøre os opmærksom på det herunder i kommentarfeltet.

Januarudsalg på alt til køkkenet - Online og i butikkerne, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Jan Kaczmarek

Redaktør på KitchenGuide.dk - Jan er madelsker og køkken-nørd. Han elsker at eksperimentere i køkkenet og afprøve forskellige spisesteder landet rundt - specielt i Aarhus, hvor han holder til, og i København, hvor han er opvokset. Derudover er han stor tilhænger af stenalderkost.. Læs mere om Jan her

Vind AQVIA-sodavandsmaskine i gratis konkurrence

Læg en kommentar