Køkken-tilbud – Få tilbud på nyt køkken – Priser og gode råd

Udgivet af Jan Kaczmarek

Køkken-tilbud: Hvis du er i markedet for et nyt køkken til hjemmet, kan det være en noget uoverskuelig opgave, du skal i gang med. Der er nemlig rigtig mange muligheder, og det kan derfor være svært at navigere rundt i, hvad der er godt og skidt og ikke mindst, hvad der er billigst for dig som forbruger.

Annoncer

I denne artikel vil jeg komme med forslag til, hvad jeg selv ville gøre, hvis jeg skulle investere i et nyt køkken. Tilbud findes der jo mange af, men hvor og hvordan finder du de bedste?

Hvad koster et nyt køkken?

Det kunne i første instans være rart at få svar på spørgsmålet, hvad koster et nyt køkken? Dette afhænger af rigtig mange faktorer, og derfor er det umiddelbart ikke lige til at få en helt konkret pris – i hvert fald ikke, hvis du er interesseret i en totalløsning, hvor der også skal håndværkere ind over. Er du en gør det selv-mand eller kender nogen, der kan installere det hele, kan du derimod godt finde prislister på selve prisen på materialer og de ting, der skal være i køkkenet.

Annoncer

Gør-det-selv eller totalløsning?

Der er ingen tvivl om, at der er mange penge at spare, hvis du gør det selv. Sådan er det jo også i mange andre forbindelser. Og vælger du gør det selv-løsningen, er her nogle ekstra tips, der kan hjælpe dig med at spare endnu flere penge:

Gør det selv-sparetip: Udskift kun det synlige

Har du et eksisterende køkken, som skal moderniseres eller renoveres, kan du muligvis beholde nogle af de gamle elementer af køkkenet og blot nøjes med at udskifte de synlige ting. Vil du spare penge, kan du eks. nøjes med at udskifte bordplader samt skuffer og skabslåger i stedet for hele skabe.

Indhent tilbud på køkken

Det er altid en god ide er at indhente flere tilbud på én gang, i stedet for blot at nøjes med et. Dette kan du gøre selv, men der findes heldigvis også services, der kan gøre det lidt lettere for dig, så du sparer tid.

HentTilbud.dk

HentTilbud.dk kan du eks. indhente tre tilbud på modernisering af køkkenet. Så kan du vælge det, der er billigst.

Elgiganten / Epoq

Elgiganten er en relativt ny spiller på dette marked. Vil du selv tegne/designe det hele fra bunden, kan Elgiganten hjælpe dig med det. At du selv står for denne del af planlægningen, nedsætter dine omkostninger. En anden ting, der gør det billigere for dig, er, at køkken-inventar, køkken-hvidevarer osv. er til de billige priser, du ellers normalt finder hos Elgiganten. Du kan også få hjælp til monteringen, hvis du ikke har mulighed eller lyst til at montere selv.

Måske kan du endda kombinere Elgiganten med håndværkerhjælp fra HentTilbud.dk?

Se mere om denne løsning her: epoq.elgiganten.dk

Jeg synes personligt, det lyder som en meget attraktiv løsning. Du kan sikkert spare en hel del på at tegne det hele selv, og i det hele taget er det fedt at tegne tingene selv. Indrømmet, det er ikke løsningen for alle, men for de kreative og dem, der vil spare penge, lyder dette som et udmærket tilbud. I øvrigt, så handler jeg selv ofte hos Elgiganten, da deres priser generelt er rigtig fornuftige. Alt i alt tror jeg, det kan blive ret billigt.

Eksempler på priser

Her er en liste over steder, hvor du kan finde priseksempler (bemærk, at linksene åbner i et nyt vindue, så du nemt kan vende tilbage til denne artikel):

Invita
Kvik
Vordingborg Køkkenet
HTH

Køkken fra IKEA

Efter et længere kig på nettet, kan jeg se, at der er rigtig mange, der er tilfredse med IKEAS løsninger. Her kan du også selv designe køkkenet, og generelt lyder det meget billigt. På forummet slyngebarn.armandur.dk kan du bl.a. læse om flere, der har positive erfaringer mht. pris og kvalitet.

Se mere hos IKEA.

Et sidste tip

Er der mulighed for det, så er du nødt til at forhandle dig til en god pris. Det er på denne måde, du får et ægte køkken-tilbud. Og i disse prisklasser er det absolut muligt at prutte om priserne.

Læsernes tips

Alt det her med at finde tilbud på et køkken er en vanskelig sag end som så. Jeg har forsøgt at liste de bedste muligheder, jeg har kunnet finde, men det kan sikkert gøre bedre. Derfor vil jeg gerne opfordre dig til at lægge en kommentar eller kontakte mig via mail, hvis du har tilføjelser, rettelser eller andet på hjerte i forhold til at finde tilbud på køkken. Det ville jeg sætte stor pris på, da jeg gerne vil have, at denne artikel er så brugbar som muligt for alle.

Køkken-tilbud - Få tilbud på nyt køkken - Priser og gode råd, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Jan Kaczmarek

Redaktør på KitchenGuide.dk - Jan er madelsker og køkken-nørd. Han elsker at eksperimentere i køkkenet og afprøve forskellige spisesteder landet rundt - specielt i Aarhus, hvor han holder til, og i København, hvor han er opvokset. Derudover er han stor tilhænger af stenalderkost.. Læs mere om Jan her

Vind AQVIA-sodavandsmaskine i gratis konkurrence

Kommentarer

 1. nick

  Jeg har erfaringer med Epoq og de er ikke af de gode. Tegneprogrammet er oldnordisk, sværttilgængeligt og producerer elendige 3D billeder. I det hele taget er det ikke nogen god ide at gå i krig med tegneprogrammer (uanset hvilke køkkenmærke), bl. a. fordi man overtager leverandørens ansvar for at tingene er tegnet rigtigt.

  Elgiganten forsøger sig med montage, men her i Holbæk har de allieret sig med et køkkenfirma, som ikke er opgaven voksen. Det lider vi fortsat under, 8 uger efter levering af køkkenet.

 2. Rasmus

  Hej Jan,
  Tak for en god artikel. Bare lige til en orientering, så tror jeg Kvik linket er holdt op med at virke. I øvrigt vil jeg gerne anbefale http://www.Nettoline.dk de 3D billeder som Nick nævner ovenover. Nettoline.dk har en ganske fremragende “Køkken tegner” som man kan tilgå fra forsiden: http://www.nettoline.dk/

  Den giver et rigtig godt overblik over mulighederne indenfor moduler såvel som overblik over køkkenet. Derudover så kan jeg ikke genkende det med leverandørens ansvar som Nick skriver, hos Nettoline tilbyder de, at tegne køkkenet færdigt for dig når du har lavet din skitse. Så der er mulighed for at dække alle de “blinde vinkler”.

Læg en kommentar