Køkkenfirmaer i Danmark – Sådan finder du det nærmeste

Udgivet af Jan Kaczmarek

Skal du have lavet nyt køkken eller mangler du noget til køkkenet i form af hvidevarer, udstyr og deslige, skal du have fat i et køkkenfirma – og måske endda gerne et, der er i nærheden af dig.

Annoncer

Det kunne være fristende at lave en fuld oversigt over alle danske køkkenfirmaer her på KitchenGuide.dk, men det ville tage årevis bare at lave listen, hvis den skulle indeholder byer og andre relevante informationer. Jeg har dog lavet en liste med de mest kendte firmaer med speciale i køkkener lidt længere nede i artiklen.

Annoncer

Danske firmaer

Jeg har fundet frem til to muligheder, som jeg personligt synes er bedst …

Søg online på 118.dk

Den bedste løsning, jeg har fundet, er at bruge 118.dk, som drives af TDC. Indtast ordet køkken eller køkkenfirma i det første felt og dernæst eks. dit postnummer eller din by i det andet søgefelt, og du får hurtigt en lang oversigt frem over masser af virksomheder i din by, hvad enten du bor i København, Aarhus, Odense, Randers, Aalborg, Esbjerg osv. osv.

Prøv selv på 118.dk her

Du kan også forsøge med Krak, De Gule Sider og den slags, men jeg synes ærlig talt ikke, de er lige så brugervenlige som 118.dk.

De mest kendte firmaer

Herunder er en liste over køkkenfirmaer – firmaer, som udelukkende (eller næsten udelukkende) specialiserer sig i køkken. Du kan besøge hver enkelt firmas hjemmeside, eller du kan gøre, lige som jeg først har foreslået, lave en søgning på 118.dk.

Listen er organiseret i alfabetisk rækkefølge, og mener du, at der mangler et firma på listen, er du mere end velkommen til at gøre mig opmærksom på dette via kommentarfeltet eller pr. mail; så vil jeg sørge for at opdatere listen.

Køkkenfirmaer i Danmark - Sådan finder du det nærmeste, 8.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 8.0/10 (2 votes cast)

Jan Kaczmarek

Redaktør på KitchenGuide.dk - Jan er madelsker og køkken-nørd. Han elsker at eksperimentere i køkkenet og afprøve forskellige spisesteder landet rundt - specielt i Aarhus, hvor han holder til, og i København, hvor han er opvokset. Derudover er han stor tilhænger af stenalderkost.. Læs mere om Jan her

Vind AQVIA-sodavandsmaskine i gratis konkurrence

Læg en kommentar