Konkurrencer hos KitchenGuide

Velkommen til konkurrence-siden hos KitchenGuide. Her finder du alle vores gratis konkurrencer, som vi har kørt eller kører netop nu, og hvor du kan vinde lækre ting, der relaterer til køkkenet, spisesteder og mad eller drikke.


Vind i gratis konkurrencer online på nettet

Du får nok ikke lige chancen for at vinde netop denne pokal, men vi bestræber os efter at have nogle rigtig fede præmier, der har noget med køkken eller mad at gøre.

Det kan du vinde

Vi bestræber os efter, at du vil kunne vinde alt lige fra køkkenudstyr, køkkenapparater, køkkengrej, køkkenelementer, rabat til restauranter og andre spisesteder, køkken-hvidevarer, mad, drikke og meget mere. Har det noget med køkken og mad at gøre, så vil du kunne vinde det i vores gratis konkurrencer.

Igangværende konkurrencer

Vind AQVIA-sodavandsmaskine

Om deltagelse i konkurrencerne

Når du deltager i en konkurrence, deltager du også – eller får adgang til at deltage – i alle vores fremtidige konkurrencer. Derudover vil du i ny og næ også modtage vores nyhedsbrev, hvor du vil få gode tilbud på køkken-relaterede ting og sager. Det er selvfølgelig altid muligt for dig at afmelde dig nyhedsbrevet og dermed også muligheden for at vinde i vores gratis konkurrencer, hvis ikke du skulle have lyst til det mere.

Har du spørgsmål til KitchenGuides konkurrencer, er du meget velkommen til at tage kontakt.