Vind testvinder-sodavandsmaskinen!

Nu har du chancen for at vinde den lækre AQVIA-sodavandsmaskine, som er blevet kåret som “Bedst til prisen 2012″ af KitchenGuide og testvinder 2012 i Politiken.

Vind AQVIA Snow White Sodavandsmaskine

Det bliver endnu bedre! Ikke nok med, at du deltager i denne konkurrence og vil modtage KitchenGuides nyhedsbrev med gode tilbud på alt til køkken, så vil du automatisk deltage – eller have mulighed for at deltage – i alle fremtidige konkurrencer, som vi laver her på KitchenGuide. Det er da okay, ikk’?

*Du tilmelder dig samtidig KitchenGuide.dk’s nyhedsbrev, og vil engang imellem også modtage gode tilbud på alt til køkkenet. Vi HADER spam, så du kan roligt stole på, at vi ikke bruger din mail til skumle formål.

Om AQVIA-danskvandsmaskinen

AQVIA fra AGA var den første sodavandsmaskine – eller rettere sagt danskvandsmaskine – som blev lanceret i nyere tid, dvs. i dette århundrede. AQVIA har formået at lave en maskine, der er meget brugervenlig og intuitiv at bruge. De har ikke lanceret en masse forskellige sodavandsmaskiner, men blot lavet én – dog i i forskellige farver og materialer – og den virker bare!

Den AQVIA, du har mulighed for at vinde, er AQVIA Balance i hvid til en værdi a ca. 600 kr.