Om KitchenGuide.dk

Velkommen til KitchenGuide.dk – en af Danmarks hurtigst voksende hjemmesider med fokus på køkkenet. Herunder kan du få et hurtigt indblik i, hvad hjemmesiden handler om, hvem der står bag, og lidt til …

Indholdsfortegnelse

Hvad?

Køkkenet er et vigtigt samlingssted for mange – specielt for os her på redaktionen. Drømmen har længe været at skabe et sted på nettet, hvor alt om køkkenet bliver formidlet i et let og forståeligt sprog, informativt og ærligt.

Nu er drømmen blevet til virkelighed i form af KitchenGuide.dk …

Artiklerne på KitchenGuide.dk er lavet for at guide dig i alt, der har med køkken og mad at gøre. Efter at have læst en artikel skulle du gerne være blevet lidt klogere, fået et smil på læben, eller have fundet et godt tilbud.

Hvem?

Lidt om redaktionen – personerne bag KitchenGuide.dk …

Jan

Redaktør, webmaster og ansvarshavende

Jan KaczmarekInteressen – der senere hen er blevet til en passion – for god mad og køkkenet generelt startede allerede i 10. klasse i faget hjemkundskab, hvor han formåede at brænde en masse grøntsager på; meningen var, at de skulle koges. Efterfølgende begyndte Jan at eksperimentere med madlavningens kunst, med et mål om at blive bedre end de fleste og med udgangspunkt i at lære at lave det hele fra bunden, uden at læse en masse opskrifter. Den dag i dag bruger Jan stadig aldrig opskrifter, men stoler i stedet på sin erfaring og intuition.

Jan har altid haft en “do it yourself”-mentalitet – ikke kun i forbindelse med madlavning, men stort også alt andet. Det er også Jan, der har lavet KitchenGuide.dk – alt lige fra logo, webdesign til de mere tekniske ting.

Jan driver til daglig flere forskellige hjemmesider, og hjælper andre virksomheder med online synlighed som selvstændig konsulent igennem hans virksomhed, SeoNova.

Merete

Madspecialist, bageekspert og hausfrau extraordinaire

MereteMerete har interesseret sig for mad og bagning i mange, mange år. Vi er holdt op med at tælle årene. Hun har en kæmpe viden om køkkenudstyr, specielt bageudstyr og køkkenmaskiner. Hun er ultra-ferm i køkkenet, og når du først har smagt en af hendes tærter eller kager, glemmer du dem aldrig.

Merete er derudover finansøkonom og hardcore til alt, der har med tal og økonomi at gøre.

Luna

(U)kritisk madanmelder

Luna LabradorLuna kan hurtigt fortælle dig, når noget smager godt eller dårligt. Spiser hun det, smager det godt, og nøjes hun med at snuse til det, er det ikke vildt interessant. Det er dog sjældent, at hun nøjes med at snuse. Hm…

Til daglig beskæftiger Luna sig med at teste sofaer samt nye gå- og løberuter i Hornslet og omegn.

Hvor?

KitchenGuide.dk drives fra Hornslet, 25 km nordøst for smilets by, Aarhus.

Adressen er Ballesvej 73F, 8543 Hornslet, og vil du i kontakt med os, kan du se mere på vores kontakt-side her