KitchenTest: Test af sodavandsmaskinen SodaStream Revolution

Udgivet af Jan Kaczmarek

SodaStream har lige siden 80′erne været det mest kendte brand, når det kommer til sodavandsmaskiner – eller danskvandsmaskiner, som det jo egentlig er. Alle sodavandsmaskiner på markedet har hidtil været ikke-elektroniske – de har hverken kørt på batteri eller skulle tilsluttes en stikkontakt. Men nu har SodaStream lanceret deres Revolution – den første eldrevne sodavandsmaskine.

Annoncer

Fordele ved en eldreven danskvandsmaskine

Alle andre danskvandsmaskiner på markedet er drevet ved håndkraft. Nogle kræver en smule kræfter, mens andre kræver en del. Det har SodaStream Revolution gjort op med, for med Revolution kræver det altså blot et let tryk på en enkelt knap for at få kulsyren ud i flasken.

Det fungerer bare virkelig godt!

SodaStream Revolution - Test og anmeldelse

Der er ikke så meget at sige til det … Revolution er virkelig lækker.

Anmeldelse og test af SodaStream Revolution

SodaStream Danmark har givet os lov til at teste Revolution, og det er vi meget taknemlige for. Her på redaktionen er vi nemlig blevet afhængige af at kunne lave hjemmelavet sodavand; det er billigt og der er et hav af smagsvarianter, du kan vælge imellem.

Da vi fik Revolution, havde vi allerede testet en god del af de andre sodavandsmaskiner på markedet. Da vi pakkede denne sorte skønhed ud, lød der et stort wauw. Og allerede, da vi lavede den første flaske danskvand, var vi ikke i tvivl … det her er den nye testvinder i 2012, og det vil den sikkert også være i 2013.

Fordele og ulemper

  • Lækkert design.
  • Displayet viser, hvor meget kulsyre, der er tilbage i kulsyrepatronen; så slipper du for at gætte.
  • Den er nem at bruge den. Et let tryk, og du har danskvand klar med det samme.
  • Fire forskellige knapper, så du kan bestemme, hvor meget kulsyre, du vil have.
  • Den har en udtagelig vandbakke.
  • Flasken klikker fast med det samme, og du skal derfor ikke skrue den op, som med andre modeller (på nær SodaStream Source, som også er ny).
  • Den fylder en kende mere end andre danskvandsmaskiner på markedet – men det er blot en detalje.
  • Den kan finde på at sige en høj hvine-lyd, når kulsyren kommer ned i flasken – men det er på en måde også lidt sejt.
  • Den er eldrevet, og hvis du af en eller anden grund vil have den med på skovtur, hvor der ikke er strøm, så er det ikke lige den, du skal have med.
  • Det er i skrivende stund den dyreste sodavandsmaskine på markedet, men den er altså det værd!

Konklusion

Vi har faktisk ikke så meget mere at sige om SodaStream Revolution ud over: Køb den, hvis du vil have en sodavandsmaskine, der er lækker og ekstremt nem at betjene. Det, at den er eldreven, gør den virkelig lækker at have med at gøre, og det er den faktor, der er vigtigst i vores test.

KitchenGuide kårer SodaStream Revolution som testvinder – den er bedst i test i 2012 – og med mindre, der kommer en nyere model fra SodaStream eller konkurrenterne, så er vi også ret sikre på, at det her er testvinderen i 2013.

KitchenRank: 9
Karakter: 9

Video

Se også mere på sodastream.com/revolution

Pris

Revolution koster ca. 1.500 kr. – det afhænger dog af, hvor du køber og hvilken præcise model, du vil have. Der findes modellerne Titan, Champagne og All Black. Rent funktionelt er der ingen forskel på dem – der er blot tale om minimale designmæssige forskelle og forskelle på farven.

Tilbud

Har du fundet et godt tilbud, er du meget velkommen til at skrive det i kommentarfeltet. Lige p.t. har vi set Revolution billigst hos Elgiganten.

Brug også PriceRunner.dk til sammenligne de billigste priser.

Din anmeldelse

Har du lyst til at komme med en anmeldelse eller bare dele dine erfaringer i forhold til denne nye sodavandsmaskine ganske kort, er du meget velkommen til at lægge en kommentar herunder.

KitchenTest: Test af sodavandsmaskinen SodaStream Revolution, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Jan Kaczmarek

Redaktør på KitchenGuide.dk - Jan er madelsker og køkken-nørd. Han elsker at eksperimentere i køkkenet og afprøve forskellige spisesteder landet rundt - specielt i Aarhus, hvor han holder til, og i København, hvor han er opvokset. Derudover er han stor tilhænger af stenalderkost.. Læs mere om Jan her

Vind AQVIA-sodavandsmaskine i gratis konkurrence

Læg en kommentar