Pep din sodavand op med SodaCaps fra SodaStream

Udgivet af Jan Kaczmarek

Bemærk venligst: SodaCaps bliver først lanceret i efteråret 2013. KitchenGuide har fået lov til at teste de allerførste SodaCaps allerede i 2012, og vi vil her komme ind på, hvorfor det er noget, du bør holde øje med og hvorfor SodaCaps er en virkelig god grund til, at du bør investere i en SodaStream-sodavandsmaskine.

Annoncer

SodaStream SodaCaps

Nu er det pludselig blevet en fornøjelse at tilføje smag til din danskvand.

Det er genialt

Som du ser på billedet, er der tale om en kapsel, som indeholder en smagskoncentrat. Efter, du har fyld en flaske op med dejlig kulsyre-brus i form af danskvand, skal du blot placere denne kapsel ovenpå åbningen af flasken, presse den ned, og så strømmer der koncentreret saft ned i danskvanden og forvandler den til en perfekt blandet sodavand, lige efter din smag. Her på redaktionen er vi ret enige om, at der ikke er noget lignende på markedet.

Det er lige så genialt som det er simpelt!

Se en SodaCap i aktion

I denne video bliver du først og fremmest præsenteret for den nye SodaStream Source-sodavandsmaskine, som vi i øvrigt også har testet, hvorefter du til sidst i denne korte video kan se, hvordan en SodaCap fungerer.

Der er vist ikke så meget andet at sige end, at dette er et genialt påfund.

Ud over, at det nu er blevet utroligt enkelt at få din favorit-smagsvariant ned i danskvandet, så kan du nu også altid stole på, at du får det perfekte forhold imellem saft og danskvand. Nemmere bliver det ikke.

Vi glæder os rigtig meget til at se disse kapsler på markedet, så alle kan få glæde af dem.

Se mere på sodastream.com

Se også følgende anmeldelser:

Test af SodaStream Revolution (testvinder)
Test af SodaStream Source

Hold øje med artiklen, når kapslerne bliver lanceret, hvor vi også kommer ind på tilbud og hvor du finder de billigste priser i butikkerne.

Pep din sodavand op med SodaCaps fra SodaStream, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Jan Kaczmarek

Redaktør på KitchenGuide.dk - Jan er madelsker og køkken-nørd. Han elsker at eksperimentere i køkkenet og afprøve forskellige spisesteder landet rundt - specielt i Aarhus, hvor han holder til, og i København, hvor han er opvokset. Derudover er han stor tilhænger af stenalderkost.. Læs mere om Jan her

Vind AQVIA-sodavandsmaskine i gratis konkurrence

Læg en kommentar