KitchenTest: Test af sodavandsmaskinen SodaStream Source

Udgivet af Jan Kaczmarek

Vi har testet SodaStream Source – en ny sodavandsmaskine/danskvandsmaskine, der er ekstremt lækker. Designeren Yves Béhar har været inde over, og det kan ses! Det er den smukkeste sodavandsmaskine på markedet lige nu. Men lever den op til vores forventninger? Jo … det gør den i hvert fald, og det kan du læse mere om i vores test her.

Annoncer

SodaStream Source – Test og anmeldelse

SodaStream Source sodavandsmaskine test

Source er ikke bare den flotteste sodavandsmaskine på markedet – det er også (næsten) den bedste, hvis man ikke medregner den nye, eldrevne Revolution, som også er fra SodaStream.

Fordele og ulemper

  • Designmæssigt den lækreste sodavandsmaskine på markedet. Dette er selvfølgelig en individuel vurdering, men vi er sikre på, at de fleste vil være enige.
  • Tre smarte lys, der viser, hvor viser meget kulsyre, du relativt kommer i; 1 bobel for lidt brus, 3 bobler for middel brus, 5 bobler for ekstra brus.
  • Det er nemt at indsætte flasken – den klikker fast med det samme lige som med SodaStream Revolution, og du skal derfor ikke skrue flasken op, lige som med andre sodavandsmaskiner.
  • Det kræver ingen kræfter at trykke kulsyren ind i flasken.
  • Der er af uransagelige årsager ingen vandbakke med til Source. Måske er det fordi, det ville gøre designet grimmere. Men passer du på med ikke at fylde flasken op med for meget vand, risikerer du ikke, at der vil sprøjte vand over det hele.
  • Lige som med den nye SodaStream Revolution, laver Source en spøjs, hvine-lyd. Det har dog også en vis charme.

Konklusion

SodaStream Source er bare lækker og ser godt ud i et køkken. Den er utroligt nem at håndtere, og hvis du ikke allerede har forelsket dig i den eldrevne Revolution, så er det Source, du skal have fat i.

KitchenGuide kårer SodaStream Source som den bedste ikke-eldrevne danskvandsmaskine i 2012, og formodentlig er dette også testvinderen i 2013.

KitchenRank: 8
Karakter: 8

Se mere på sodastreamsource.com.

Pris

Du skal slippe ca. 1.000 kr., men det er pengene værd. Du får noget ordentligt kram, og da den netop ikke er eldreven, kan du stille den overalt i dit køkken – og vi kan love dig, at den vil pynte.

Tilbud og billigste priser

De få steder, der sælger den lige nu, har den som nævnt til ca. 1.000 kr. Tjek Elgiganten.dk, hvis du vil købe den, og ellers opdaterer vi løbende med tilbud og priser herinde. Derudover er du meget velkommen til at lægge en kommentar eller tage kontakt, hvis du har fundet den endnu billigere eller på tilbud; så får vi det ind i artiklen.

Flere anmeldelser af sodavandsmaskiner

Se også vores test af SodaStream Revolution – den første eldrevne sodavandsmaskine.

Se samtlige anmeldelser og tests på vores KitchenTest-side

Din anmeldelse

Har du lyst til at skrive en anmeldelse, eller blot komme med dine personlige erfaringer, vil vi meget gerne høre fra dig. Brug kommentarfeltet nederst i artiklen og skriv løs om, hvad du mener.

KitchenTest: Test af sodavandsmaskinen SodaStream Source, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Jan Kaczmarek

Redaktør på KitchenGuide.dk - Jan er madelsker og køkken-nørd. Han elsker at eksperimentere i køkkenet og afprøve forskellige spisesteder landet rundt - specielt i Aarhus, hvor han holder til, og i København, hvor han er opvokset. Derudover er han stor tilhænger af stenalderkost.. Læs mere om Jan her

Vind AQVIA-sodavandsmaskine i gratis konkurrence

Læg en kommentar