Prisguide: Stenalderkost-bog af Thomas Rode

Udgivet af Jan Kaczmarek

Stenalderbølgen har for alvor ramt Danmark. Jeg startede selv med stenalderkost – eller paleo, som det også kaldes – tilbage i 2011, og resultaterne er fantastiske. Thomas Rodes bog, Stenalderkost – Palæo opskrifter til det moderne menneske, er endnu ikke udgivet, og jeg kan derfor ikke komme med en anmeldelse (endnu). Jeg kan til gengæld fortælle dig, hvor bogen er billigst og hvorfor du bør købe den.

Annoncer

Køb bogen Stenalderkost af Thomas Rode billigst

Prislisten blev sidst opdateret i december 2012

ButikBogprisLeveringSamlet pris
SAXO.com227,0119,95246,96
GUCCA242.9529.95275.45
bog-ide.dk299,95Kun afhentning299,95
g.dk249,9529,95279,90

Stenalderkost bog Thomas RodeJeg sammenligner løbende alle priserne på denne bog. Normalt bruger jeg Bogpriser.dk, men i lige netop dette tilfælde bliver der vist forkert information (såsom gratis fragt i butikker, hvor der ikke er gratis fragt). Derfor har jeg lavet min egen pristabel, som også kan indeholde priser fra fysiske butikker (det hænder jo, at de har gode tilbud).

Bemærk: Grunden til, at jeg lister flere butikker end bare den, hvor bogen er billigst, er fordi populære bøger har det med at blive udsolgt hurtigt. Så hvis bogen til den laveste pris er udsolgt, kan du hurtigt finde ud af, hvor den er næstbilligst.

Annoncer

Hvem er Thomas Rode Andersen?

Thomas Rode Andersen er efterhånden en kendt personlighed på tv, efter bl.a. at have optrådt i tv-programmet 4-stjerners middag på Kanal 5. Han er køkkenchef på restaurant Kong Hans Kælder, og nu også medstifter af spisestedet Palæo i Torvehallerne, København, som er Danmarks første spisested, hvor al mad er 100 % stenalderkost.

Nu er han bogaktuel med bogen om stenalderkost …

Hvad indeholder bogen?

Bogen er lidt mere end en kogebog. Der er 80 opskrifter på stenaldermad, men også viden om stenalderkost samt tips til træning.

Derfor bør du købe Thomas Rodes bog

Er du ny inden for stenalderkost-verdenen, har du helt bestemt noget at se frem til. Og ved du allerede en del om det, har du læst bogen ad Loren Cordain eller andre bøger om stenalderkost/paleo, så ved du, at Thomas Rode-bogen næsten er et must-have.

For at kunne uddybe, hvorfor du bør købe bogen, er vi nødt til at komme ind på, hvad det her stenalderkost egentlig er …

Hvad er stenalderkost?

Stenalderkost handler om at rette sig efter den kost, vi mennesker fik i stenalderen. Masser af kød, fisk, skaldyr, grøntsager, nødder og frugter. Det handler om at spise naturlig mad, der ikke er forarbejdet eller indeholder en masse tilsætningsstoffer.

Holder du dig til denne kost, vil du ikke blot tabe dig (utroligt hurtigt endda) og kunne få en sixpack, men du vil også opleve, at du får mere energi og generelt bare føler dig sundere eller naturlig sund så at sige.

Det handler om at spise den kost, som vi mennesker er skabt til rent genetisk.

Mine personlige erfaringer med paleo-diæten

Faktisk allerede efter den første dag følte jeg mig anderledes. Jeg havde mere energi, skulle have en middagslur, og om morgenen, da jeg vågnede, følte jeg mig totalt udhvilet og klar.

De første tre uger tabte jeg mig fem kilo. Rundt om på nettet finder du masser af historier fra folk, der har tabt sig utroligt meget og samtidig genfundet deres naturlige sundhed.

Det bliver bare ikke mere naturligt, og det fede er, at du kan æde løs af kød, fisk og lækre grøntsager, og samtidig tabe dig. Frugter og nødder bør du dog holde igen med, hvis du vil opnå et hurtigt vægttab.

Det hele startede med, at jeg læste om det på nettet. Men efter at have prøvet det på egen krop, gik det hurtigt op for mig, at det her var stort. Jeg købte derfor stenalderkost-bogen af Loren Cordain, som er den mest kendte fortaler for denne såkaldte Paleo Diet, som det hedder på engelsk.

Bogen kommer virkelig dybt ind i tingene, og hvis du vil have eksakt viden om denne type kost, så kan jeg ikke andet end at anbefale den. Det er faktisk den bedste bog, jeg har læst.

Prisguide: Stenalderkost-bog af Thomas Rode, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Jan Kaczmarek

Redaktør på KitchenGuide.dk - Jan er madelsker og køkken-nørd. Han elsker at eksperimentere i køkkenet og afprøve forskellige spisesteder landet rundt - specielt i Aarhus, hvor han holder til, og i København, hvor han er opvokset. Derudover er han stor tilhænger af stenalderkost.. Læs mere om Jan her

Vind AQVIA-sodavandsmaskine i gratis konkurrence

Læg en kommentar