Udstillingskøkkener til salg – Vejen til et billigt køkken

Udgivet af Jan Kaczmarek

Hvis du kigger efter udstillingskøkkener til salg, har du fundet tricket til at finde det billige og flotte køkken. Ved at finde et udstillingskøkken til salg kan du nemlig spare utroligt meget. Du sparer typisk 50 %, og kan også være heldig at spare helt op til 70 %!

Annoncer

Køb af udstillingskøkkener i praksis

Typisk skal du selv afhente køkkenet og alt det, det består af. Men før, du overhovedet kan afhente udstillingskøkkenet, skal du også lige købe det, og her er mulighederne lidt forskellige afhængigt af, hvor du køber. Hos HTH laver de auktioner, hvilket selvfølgelig kan hæve prisen, hvis du er oppe imod flere, der også er interesserede købere. Andre steder skal du blot tage kontakt og lave en aftale.

Annoncer

Se aktuelle tilbud på udstillingskøkkener

Herunder er en liste over de steder, hvor du kan finde udstillingsmodeller til salg i Danmark. Du er velkommen til at bidrage, hvis der er mangler.

Invita

Invita udstillingskøkken Invita gør det nemt for dig som forbruger at finde et billigt udstillingskøkken. Jeg nævner dem først, fordi de tydeligvis har lagt en god del arbejde i at gøre det nemt for dig at finde et udstillingskøkken til salg i din nærmeste by. De skriver, at du nemt kan spare 50 % og hvis du er heldig helt op til 70 %.

Du har to muligheder hos Invita:

 1. Markedspladsen hos Invita – Her finder du en samlet oversigt over alle udstillingskøkkener til salg.
 2. Find din nærmeste Invita – Er du meget geografisk bundet, kan du i stedet lokalisere din nærmeste Invita-butik, og tjekke den specifikke butiks udvalg.

HTH

HTH udstillingskøkkenHos HTH Køkkener skal du som tidligere nævnt komme med bud, da de kører med en auktoner. Husk at læse deres vilkår for, hvordan en sådan auktion fungerer. Ud over at de har hele køkkener til salg, finder du også en masse “løst”, dvs. køkken-hvidevarer, bordplader, skabe og meget mere.

Besøg HTH her

Vordingborg

Vordingborg udstillingskøkkenHos Vordingborg Køkkenet kan du typisk spare op til 60 %. Her finder du både køkkenmiljøer og badmiljøer til super priser. For at få mere information om det enkelte køkken, skal du kontakte butikschefen.

Se mere hos Vordingborg Køkkenet

Hanstholm

Hanstholm udstillingskøkkenHos Hanstholm Køkken har de (i hvert fald i skrivende stund) få men gode tilbud. Hos dem finder du en nem, lille oversigt.

Se mere hos Hanstholm

Tvis

Tvis udstillingskøkken Hos Tvis Køkkener finder du bad såvel som køkken. Lige p.t. er det deres butik i Slagelse, som har det største udvalg.

Gå til Tvis

Køkkenbutikken

Køkkenbutikken udstillingskøkken - Designa og Multiform Køkkenbutikken har et lille, men fint udvalg med Designa og Multiform lige p.t. De befinder sig i Roskilde. Tag kontakt til dem eller besøg dem i Roskilde.

Se billeder hos Køkkenbutikken
Find kontaktinformationer til Køkkenbutikken her

Svane

Svane har et meget stort udvalg og der er masser af tilbud. De har lavet en flot og overskuelig oversigt over alt lige fra køkkener til bad.

Se Markedspladsen hos Svane her

Poggenpohl

Poggenpohl udstillingskøkken Poggenpohl Copenhagen befinder sig – som navnet antyder – kun i København. Er du interesseret i deres tilbud, skal du besøge dem på deres fysiske adresse. De har ingen billeder af køkkenerne, der sælges, på deres hjemmeside.

Tjek Poggenpohls adresse og kontaktinformationer her

IKEA

IKEA udstillingskøkken En lille notis om IKEA: Det ser desværre ikke ud til, at de sælger udstillingskøkkener (hvis en opmærksom læser har fundet ud af andet, vil jeg meget gerne blive gjort opmærksom på dette og rette artiklen). De sælger ting til nedsatte priser i deres såkaldte rodebutik (IKEA Rodebutikken), som er området ved kassen – men her finder du altså ikke køkkener.

Læsernes tips og input

Har du input i forhold til denne artikel, vil jeg sætte stor pris på din kommentar herunder i kommentarfeltet. Du er også velkommen til at maile.

Udstillingskøkkener til salg - Vejen til et billigt køkken, 6.5 out of 10 based on 12 ratings
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 6.5/10 (12 votes cast)

Jan Kaczmarek

Redaktør på KitchenGuide.dk - Jan er madelsker og køkken-nørd. Han elsker at eksperimentere i køkkenet og afprøve forskellige spisesteder landet rundt - specielt i Aarhus, hvor han holder til, og i København, hvor han er opvokset. Derudover er han stor tilhænger af stenalderkost.. Læs mere om Jan her

Vind AQVIA-sodavandsmaskine i gratis konkurrence

Kommentarer

 1. ole Bartholdy

  det er f me da en fin samling du her har samlet,
  tror du dierse firmaer opfølger siden mange datoer er gamle ?
  tak for siden Ole

 2. Jan Kaczmarek

  Hej Ole

  Tak for de pæne ord :)

  Jeg vil da mene, at de opdaterer løbende. Hvilke firmaer henviser du til helt præcis?

  Vh. Jan

 3. Jesper

  Hej

  Her er lige en opdateret liste med udstillingskøkkener til salg hos hanstholm køkken århus
  http://www.koekkenforhandler.dk/shop/udstillings-koekkener-427c1.html

Læg en kommentar